SUUNNITTELUTALO NIEMI OY

Miten asua mukavasti? Me neuvomme.

Ota yhteyttä ›

Suunnittelutalo Niemi Oy


Suunnittelutalo Niemi Oy sijaitsee Pirkkalassa. Yritys palvelee asiakkaitaan Tampereen lisäksi kaikkialla Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueella. Asiakaskuntamme koostuu kuluttajista, taloyhtiöistä sekä rakennusliikkeistä.

Tarjoamme insinööritoimiston palveluita, kuten rakennesuunnittelua, rakennussuunnittelua ja elementtisuunnittelua.

Ota yhteyttä ›

Insinööritoimisto Tampere


Tiimistämme löydät rakennusprojektiisi kokeneen, alansa tuntevan ammattilaisen, joka osaa suunnitella kohteen kannalta parhaat, rakennetekniset ratkaisut. Saat apua myös valvonta- ja työnjohtotehtäviin, jotta hankkeesi etenee kaikkien sille asetettujen laatuvaatimusten ja alan määräysten mukaan.

Laajan ja monipuolisen verkostomme avulla saat kaikki projektisiisi liittyvät työt saman katon alta. Olemme luotettava kumppani kaikille rakentajille Tampereen ja Pirkanmaan alueella.

Suunnitteluapua rakentamiseen Pirkanmaalla

Meiltä saat jokaisen tarvitsemasi rakennesuunnitelman talosi toteuttamiseen. Insinööritoimistomme tarjoaa seuraavat suunnittelupalvelut:

  • Rakennesuunnittelu 
  • Elementtisuunnittelu
  • Rakennuskonsultointi
  • Työnjohdolliset tehtävät

Rakennesuunnitelmat tarjoavat kokoonpanokuvia rakennusta varten työmaan työntekijöille, sekä viranomaisille. Niistä selviävät mm. talon perustamistapa ja seinät sekä välitasot materiaaleineen.

Tarjoamme kaikenlaista konsultaatiota erilaisiin rakennusurakoihin. Soita meille ja kerro projektistasi.

Kysy lisää ›

Rakennesuunnittelu Tampere

Toteutamme kustannustehokkaat rakennesuunnitelmat Tampereen ja koko Pirkanmaan, sekä Etelä-Suomen alueilla. Kysy lisää palveluista.

Rakennesuunnittelija on rakennusalan ammattilainen, jolla on hallussaan paitsi kokemus, myös alan uusin tieto rakenteista, sekä rakentamiseen liittyvistä määräyksistä. Hyvällä suunnittelulla rakennuksesta saadaan turvallinen, rakennusfysikaalisesti toimiva, mahdollisimman käyttäjäystävällinen ja pitkäikäinen.

Mihin rakennesuunnitelmia tehdään?

Suunnittelutalo Niemi tekee rakennesuunnitelmia asuinrakennuksiin, yritystiloihin sekä teollisuus- ja toimitilarakennuksiin. Olemme olleet mukana toteuttamassa haastaviakin projekteja vuosien aikana.

Luota ammattilaisen apuun ja pyydä meidät mukaan projektin ensimmäisestä hetkestä lähtien. Soita meille ja kysy lisää valmistuneista projekteista, kun vielä mietit kenelle luovutat projektin vastuun. Saat meiltä rehdin tarjouksen rakennesuunnittelusta Tampereelle ja Pirkanmaan alueelle.

Ota yhteyttä ›
Soita Yhteystiedot